banner_isbank
tsf logo_2015
gsb logo 2019

banner_isbank_468
Hayri Özbilen Anma Satranç Turnuvasında İlk Hamleler Yapıldı
DSCN8960DSCN9000
2015 Hayri Özbilen Anma Satranç Turnuvası 16 Ekim 2015 tarihinde İstanbul Satranç Derneği`nde başladı. Turnuva açılış töreni Hayri Özbilen`in eşi Ayla Özbilen ve torunu Burak Özbilen ile İl Temsilcisi Rıza Öney, İSD Başkanı Arno Garabetyan, sporcular ve satrançseverlerin katılımıyla yapıldı. Turnuva açılış konuşmalarında Rıza Öney, Hayri Özbilen`in İstanbul Satranç Derneğinin bir üyesi olması sebebiyle anma turnuvasının İSD`de düzenlenmesinin oldukça anlamlı olduğunu ve geçmiş yıllarda Hayri Özbilen`in İSD de yapılan pek çok turnuvaya katıldığını belirtti. İSD Başkanı Arno Garabetyan ise Hayri Özbilen Anma Turnuvasına ev sahipliği yapmaktan çok memnun olduklarını belirterek, ağır parti satranç turnuvalarına katılımın önemini belirtti ve tüm sporculara başarılar diledi. Turnuva boyunca ilk 8 masa maçlarını turnuva sayfasından canlı olarak takip edebilirsiniz.

DSCN8931                      İSD Başkanı Arno Garabetyan, İl Temsilcisi Rıza Öney ve turnuva Başhakemi Ulusal Hakem Vedat Filiz

DSCN8960                                                           Turnuva açılış hamlesi Ayla Özbilen tarafından yapıldı.

DSCN8996
DSCN9000
 
Turkish Chess Federation © 2013